Întrebări frecvente

⦁ Motor complet (bloc, chiulasă) + accesorii ce țin de funcționarea motorului (injectoare, turbo, pompa de presiune înaltă etc.)
⦁ Transmisia (cutie de viteze, ambreiaj, volant, rulment presiune diferențial, planetare etc.)
⦁ Sistemul de frânare complet
⦁ NU este inclus în garanție sistemul de rulare / suspensia (amortizoare, arcuri, bucse, brațe etc.), dar acesta este supus unei verificări înaintea vânzării, pentru a fi reparat în caz de nereguli.

Există această posibilitate. Vă amintim însă că mașinile vândute de noi sunt acoperite de garanție și că acestea sunt verificate în amănunt atât de către noi cât și de către partenerii externi de la care au fost achiziționate.

Toate autovehiculele comercializate de noi sunt supuse unei inspecții. Verificăm următoarele elemente: motor, transmisie, suspensie, sistemul de frânare, anvelope, condiția caroseriei, partea electrică, și dacă operațiunile de întreținere au fost efectuate conform cerințelor stabilite de producător.

⦁ Cartea de identitate + documentele de radiere în diferite forme (și exemplare) în funcție de țara de proveniență.
⦁ Factura de achiziție și factura de vânzare (ambele cu kilometrajul înscris). Factura se eliberează de către firma noastră.
⦁ Certificatul de garanție
⦁ Copie după certificatul de înregistrare + certificatul de înregistrare în scopuri de TVA.
⦁ Dovada de transport a autovehiculului (CMR)

Autovehiculele vândute de noi sunt importate, așa că este necesar să obținem numere provizorii în scopul deplasării pentru o perioadă de maxim 90 de zile, cu asigurare și rovinietă incluse.

Nu este nevoie, prețurile listate pentru mașinile noastre sunt competitive. Ceea ce vezi e ceea cumperi, iar prețul pe care-l vezi, e prețul pe care-l vei plăti, fără alte costuri ascunse.